ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εν όλω ή εν μέρει εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε, χωρίς να φέρετε καμία υποχρέωση να μας ενημερώσετε για τον λόγο της επιστροφής της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής του προϊόντος. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής προϊόντος οφείλεται σε λάθος της εταιρείας, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε το κόστος της επιστροφής του προϊόντος.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να μας στείλετε email στο sales@mi-ro.gr αναφέροντας την ημερομηνία παραγγελίας και τον αριθμό παραγγελίας. Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να έχετε παραβιάσει τη συσκευασίας και χωρίς να έχετε αφαιρέσει τα ειδικά σήματα του προϊόντος. Επιπλέον, μαζί με την υποβολή του email ανάληψης, θα συμπεριλάβετε και την απόδειξη πληρωμής. Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης εκ μέρους της εταιρείας.

Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος και ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας αλλά και με τον τρόπο επιστροφής αυτού του προϊόντος, η επιστροφή της πληρωμής θα ολοκληρώνεται εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Εάν ο λόγος για την επιστροφή ενός προϊόντος οφείλεται σε λάθος της εταιρείας, η MI-RO αναλαμβάνει να παραδώσει ξανά την παραγγελία στη διεύθυνση αποστολής που έχετε καθορίσει με δικά της έξοδα. Εάν οι πελάτες επιθυμούν να επιστρέψουν μια παραγγελία σε περίπτωση που δεν υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας, τότε επιβαρύνονται με το σχετικό κόστος ταχυμεταφορών. Όταν μας στέλνετε πίσω ένα προϊόν, η εταιρεία μας θα το παραλάβει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, για επιστροφές εντός Ελλάδας μέσω της TNT Courier ή εντός 5-6 εργάσιμων ημερών, για επιστροφές εκτός Ελλάδας μέσω της  TNT Courier. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη υπηρεσία ταχυμεταφορών, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε χρόνους παράδοσης σχετικά με τα προϊόντα που μας επιστρέφετε. Όταν λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail για την επεξεργασία σε περίπου 5-6 εργάσιμες ημέρες. Σε μια προσπάθεια να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών, η MI-RO σας δίνει τη δυνατότητα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο στη διεύθυνση: sales@mi-ro.gr

Τέλος, στα εκπτωτικά είδη δεν υπάρχει επιλογή για επιστροφές και ανταλλαγές για κανένα λόγο.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η MI-RO δεν μπορεί να παρέχει υπηρεσία αντικατάστασης. Σε περίπτωση που οι καταναλωτές επιθυμούν να αλλάξουν κάποιο προϊόν, πρέπει να επιστρέψουν το προϊόν αυτό στην εταιρεία και να κάνουν νέα παραγγελία. Εάν ο λόγος επιστροφής ενός προϊόντος οφείλεται σε λάθος εταιρείας, τότε η εταιρεία επιβαρύνεται με το σχετικό κόστος επιστροφής. (Επιλογές επιστροφής: α) πίστωση λογαριασμού β) επιστροφή χρημάτων)

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ως απαραίτητη προϋπόθεση, το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση που το παραλάβατε, μαζί με τη σχετική απόδειξη πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάτων (ετικέτες) του προϊόντος.
Κατά την επιστροφή ενός προϊόντος, πρέπει να συμπληρώσετε και να μας στείλετε email στο sales@mi-ro.gr αναφέροντας την ημερομηνία παραγγελίας και τον αριθμό παραγγελίας εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερών.
Σημείωση: Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφή ορισμένων ειδών όπως μαγιό, κολάν, κολάν, καλσόν και σκουλαρίκια.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στην εταιρεία MI-RO υπόκεινται σε σχολαστικό έλεγχο ποιότητας.

Για δική σας διευκόλυνση, συνιστάται να ελέγχετε προσεκτικά την παραγγελία σας κατά την παράδοση και την κατάσταση του προϊόντος, καθώς και να ελέγξετε εάν η συσκευασία του προϊόντος είναι άθικτη, ώστε να εντοπιστούν τυχόν εμφανείς βλάβες. Σε περίπτωση που εντοπιστεί βλάβη σε προϊόν που επιστρέφεται κατά τον ποιοτικό έλεγχο, η εταιρεία αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τους καταναλωτές για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να στείλετε τα προϊόντα για να επιστραφούν στην ακόλουθη διεύθυνση:

MI-RO
Ηροδότου 31
10673, Κολωνάκι, Αθήνα
Ελλάδα
Τηλέφωνο: (0030) 2103318079

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Μείνετε ενημερωμένοι για νέα προϊόντα και προσφορές
Επιλέγοντας εγγραφή αποδέχεστε τους όρους και την πολιτική απορρήτου μας
×

ΚΑΛΑΘΙ