ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MI-RO αποδέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα: Πληρώστε με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Επιλέξτε «Πιστωτική Κάρτα». Κάντε κλικ στο «Υποβολή παραγγελίας» και θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank | Nexi για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Αποδεκτές πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover

  • Απευθείας τραπεζική μεταφορά: Πραγματοποιήστε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας και το επώνυμό σας ως αιτιολογία πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό μας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η MI-RO έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις προκειμένου να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή ασφάλεια για τα δεδομένα σας. Ο ιστότοπος www.mi-ro.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL της Alpha Bank για την ασφάλεια των διαδικτυακών συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι προσωπικές πληροφορίες, όπως δεδομένα πιστωτικής κάρτας, όνομα και διευθύνσεις, κρυπτογραφούνται έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλάξουν κατά τη μεταφορά τους στο Διαδίκτυο.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι πλέον ένα παγκόσμιο πρότυπο Διαδικτύου για την πιστοποίηση ιστοσελίδων σε χρήστες του Διαδικτύου και για την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ χρηστών Διαδικτύου και διακομιστών Ιστού. Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός διακομιστή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό του αποστολέα και να αποκωδικοποιούνται από το λογισμικό του παραλήπτη. Με αυτόν τον τρόπο, τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται κατά τη μεταφορά τους στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω πρωτοκόλλου SSL προστατεύονται από μηχανισμό που επαληθεύει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά τη μεταφορά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Μείνετε ενημερωμένοι για νέα προϊόντα και προσφορές
Επιλέγοντας εγγραφή αποδέχεστε τους όρους και την πολιτική απορρήτου μας
×

ΚΑΛΑΘΙ